Maggie & Amanda

Vi er en mor (Gunvor) og en datter (Rebecca) som har hatt tibetansk terrier i snart 7 år. Tidligere har vi hatt sankt bernhardshund og golden retriver. Vi ble første gang kjent med rasen da vi deltok på valpekurs med vår sankt bernhard «Amanda». De artige og livlige bevegelsene var avgjørende for at vi skulle ha en slik hund. Deretter begynte søket etter mer kunnskap om rasen og en passende valp. Dette ble Maggie.


Når Maggie var 11, 5 måneder gammel deltok hun på sin første utstilling. Hvor hun gjorde det kanonbra. Ikke nok med at resultatet var bra, men Maggie likte virkelig å få vise seg frem for dommeren. Vi var «bitt av basillen» og utstilling ble en del av vårt liv.


Etterhvert som vi har lært mer og tilegnet hos mer kunnskap om rasen, kom interessen for å ha et eget valpekull. Høsten 2014 deltok vi på Oppdretterskolen kurs 1. Gunvor deltok på Oppdretterskolen kurs 2 februar -15. Og sommeren 2015 ble vårt første valpekull født.


Hundene bor sammen med oss i vårt hjem og er en del av familien. De er med på dagligdagse aktiviteter, ferier og utflukter.

  • Maggie's første utstilling